HISTORIE-Ekas

Historie

Firmaet er stiftet som enkeltmandsfirma af Esben Kirkegaard i 1958 og omdannet til ApS i 1979, hvor Peter M. Thorup og Hans Bundgaard indtrådte som medejere. I 1987 blev firmaet ændret til et aktieselskab under navnet Esben Kirkegaard Rådgivende Ingeniører A/S. Hans Bundgaard forlod firmaet i 1990.

Esben Kirkegaard trak sig tilbage i år 2000, og ejerkredsen blev i denne forbindelse udvidet med 2 mangeårige medarbejdere, Per Mohr Hansen og Finn Mørck Nielsen. I 2007 trådte endnu en medarbejder, Carl Andersen, ind som medejer af virksomheden. Peter M. Thorup udtrådte af ejerkredsen i 2011.

I 2017 udtrådte Carl Andersen af ejerkredsen, og i samme forbindelse indtrådte Lars Poulsen som medejer. Samme år blev firmanavnet ændret til ekas Rådgivende Ingeniører A/S. I 2020 indtrådte Jens Lauridsen i ejerkredsen, og i 2021 udtrådte Lars Poulsen af ejerkredsen. ekas er nu ejet og ledet af Per Mohr Hansen og Jens Lauridsen.

Firmaet har fra starten arbejdet med nybyggeri både i form af enfamiliehuse og almennyttigt boligbyggeri (etageejendomme), men siden 1976-77 har et andet væsentligt arbejdsområde ligget indenfor den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, eftersyn, renoveringer og ombygninger.

Firmaet prioriterer den kvalificerede og direkte personlige kontakt mellem rådgiver og klient/bygherre højt og vi ønsker at fremstå som en kompetent, professionel og troværdig samarbejdspartner.

Personlig kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere

Scroll to Top