ng-55633-unsplash

Tag styringen på din ingeniørkarriere: Bliv en del af EKAS’ spændende praktikprogram!

Hos EKAS får du chancen for en praktikoplevelse, der ikke kun er en del af din uddannelse, men også en springbræt til en spændende og givende karriere.

Vi søger passionerede praktikanter inden for en bred vifte af fagområder, herunder Ingeniør, Teknisk Designer, VVS Installatør og Konstruktør. Uanset hvilken retning du ønsker at specialisere dig inden for, vil du blive en del af vores dynamiske team, hvor du ikke bare får til opgave at lave kaffekogning og kopiering – du bliver kastet ud i en verden af forskelligartede ingeniøropgaver, der vil udfordre og udvikle dig på alle niveauer.

Mange af vores tidligere praktikanter har fundet deres vej til en fast stilling hos os, og nogle har endda fortsat med at arbejde hos os ved siden af deres studier. Hvad venter du på? Grip chancen for at lære og vokse sammen med os.

Klar til at tage det første skridt? Kontakt Jens Lauridsen på job@ekas.dk eller ring til os på 45 65 01 11, og lad os sammen finde ud af, hvordan du kan blive en del af vores team.

Læs mere om VVS Installatør praktikant opslag på KEA praktik og job portal her.

Læs mere om Bygningskonstruktør praktikant opslag på KEA praktik og job portal her

 

 

Scroll to Top