DRONE-Ekas

Droneinspektion

Når ekas udfører bygningsundersøgelser benytter vi os også af droneteknologi for at kunne besigtige områder af en bygning, som ellers er vanskelige at tilgå. Vi har uddannede dronepiloter som også er uddannede bygningskonstruktører eller ingeniører. Dermed bliver inspektionen udført af en dronefører med stor byggeteknisk indsigt, så det sikres at inspektionen udføres grundigt og målrettet mod bygningsdele med defekter eller skader.

Droneinspektion har en lang række fordele ift. traditionel anvendelse af lift som har begrænsede muligheder for rækkevidde. Derudover er det ofte billigere, da man slipper for leje af lift og udlægning af køreplader og eventuel reetablering af terræn.

Ved en droneinspektion sørger ekas for de nødvendige tilladelser, samt orientering af beboere forud for inspektionen. Efterfølgende bliver videomaterialet gennemgået nøje og de registrerede forhold formidles til bygherren efter nærmere aftale. Det er også muligt at få overdraget videomaterialet fra droneinspektionen til eget brug.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne og pris på en droneinspektion af din ejendom.

Vil du vide mere om droneinspektion?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale

Scroll to Top