AB Boparken Kbh. NV

For andelsboligforeningen AB Boparken har EKAS udført totalrådgivning i forbindelse med renovering af tag og murværk samt udskiftning af vinduer og døre.

Tagrenoveringen havde fokus på efterisolering og energioptimering. Der blev udlagt ny isolering med 350 mm mineraluld og ny dampspærre for at sikre tagkonstruktionen mod fremtidige fugtskader. Spær blev oprettet og forstærket og der blev udlagt nyt bræddeunderlag til tagpap i 2 lags dækning. Der blev desuden udført nye ovenlys i opgange, nye taghætter, tagrender og nedløb i zink. Brandkamme blev hævet og renoveret og der blev monteret et faldsikringssystem på taget til sikring ved fremtidige vedligeholdelsesarbejder.

I alle facader er murværksfuger udkradset og opfuget med kalkmørtel. Samtlige sålbænke er udskiftet til nye i skifer og defekte/revnede mursten er udskiftet. Alle elastiske fuger om vinduer og døre er udskiftet.

Vinduer og altandøre er udskiftet på 3 etager da de øvrige etager er udskiftet for nyligt. Nye vinduer er 3 lags lavenergiruder i bedste energiklasse. Alle elementer er udført i træ/alu konstruktion for at opnå lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Kælderdøre og opgangsdøre er udskiftet til døre i aluminium med 3 lags lavenergiruder. Alle døre er forsynet med elektronisk adgangskontrol.

AB Boparken er en andelsboligforening fra 1961 med ca. 220 andelsboliger fordelt på mere end 14.000 m2 på 3 bygninger. Hver bygning er med otte opgange i fem etager plus kælder. Bygningerne – som er opført i 1935 – er udført i fuldmurede vægge, tagpap-tag med lav hældning, og på alle facader og gavle er der altaner fra 1. sal og op.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Andelsboligforeningen AB Boparken

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Sporemagervej 2-16, Sadelmagervej 2-16 og Buntmagervej 2-16
2400 København NV

År

2021-2023

Entreprisesum

Ca. 31 mio. kr. inkl. moms
Scroll to Top