Fredskovhellet – Hillerød

Som følge af nedslidte tage og problemer med omfattende skimmelvækst og kuldegener i gavlboligerne er der foretaget udskiftning af samtlige eternittage og udført efterisolering af samtlige gavle. Bebyggelsen omfatter 114 boliger fordelt på 9 blokke.

Efterisoleringen er udført ved opmuring af ny skalmur på nye fundamenter forankret i de eksisterende. Murværket er udført med forskellige mønstre, så blokkene har fået tilført en individuel karakter. 

Indgangspartierne blev opgraderet med nye dørpartier i aluminium inkl. briksystem, dørtelefonanlæg og indbyggede postkasser. Der blev desuden udført nye baldakiner i varmforzinket stål. 

Herudover blev der foretaget udskiftning af samtlige eternittage med montering af ny spærkonstruktion ovenpå de eksisterende spær, og tagbeklædningen blev udført med bræddebeklædning og tagpap med listetækning. 

Blokkene fik etableret nye store udhæng for beskyttelse af facade, gavle og vinduer, og udhængene giver samtidig de enkelte blokke, og bebyggelsen som helhed, et æstetisk løft.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Lejerbo Frederiksborg Afd. 078-0 Fredskovhellet

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Fredskovhellet 2A-2F, 4-16, 3-17
3400 Hillerød

År

2011-2013

Entreprisesum

Ca. 17 mio. kr. inkl. moms

Samarbejdspartnere

Niels Houlberg Arkitekter PAR ApS
Scroll to Top