Ingemannsvej 2 – Frederiksberg

Bebyggelsen er en almennyttig boligblok omfattende i alt 60 boliger. Eksisterende vinduer på gadesiden var nedslidte og skulle udskiftes. Herudover skulle indgangsdøre og indgangsparti udskiftes og istandsættes.

De ny vinduer er udført i træ/alu konstruktion med 3 lags glas, således at de er energioptimeret mest muligt. Vinduerne er udført som indadgående dreje/kip vinduer. Indvendigt er de eksisterende vinduesplader malerbehandlet. Udvendigt blev der monteret nye sålbænke for at mindske snavs på facaden. Den eksisterende facade blev hedvandsafrenset og imprægneret.

Indgangspartiet var mørkt og opdelt med et forrum der fik det hele til at virke meget småt. Løsningen blev at sammenlægge rummene, etablere nye lofter i akustisk dæmpende materiale, opsætte ny LED belysning samt male alle vægge hvide.

Derudover blev der monteret nyt indgangsparti i alu-konstruktion med 3 lags energiruder. I indgangspartiet blev der udført indbyggede postkasser, elektriske døråbnere og ny adgangskontrol som briksystem.Udvendigt blev de 4 opgange fremhævet ved etablering af en indgangsbaldakin i facadeplader og med zinktag. Der blev indbygget ny LED belysning og samtaleanlæg.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Lejerbo Frederiksberg afd. 266-0 Ingemannsvej

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Ingemannsvej 11-17
1964 Frederiksberg C

År

2016

Entreprisesum

3,2 mio. kr. inkl. moms

Samarbejdspartnere

Niels Houlberg Arkitekter PAR ApS
Scroll to Top