Kærvænget Skibby

Bebyggelsen Kærvænget ved Hornsherred almennyttige Boligselskab består af 16 rækkehuse i 1½ plan fordelt på 3 rækker, og er beliggende på Nordmandsvænget 8A-8V i Skibby.

Boligerne var svære at leje ud og en af årsagerne var en uhensigtsmæssig planløsning. Med hjælp fra Landsbyggefonden blev der besluttet og gennemført en udvidelse af de enkelte rækkehuse. Udvidelsen bestod i at opføre en tilbygning til stuerne på 16 m2.

De eksisterende glaspartier i stuen var meget høje og medførte overophedning af stuen. Den nye tilbygning blev udført i èt plan med sadeltag og glas- og skydedørspartier mod haven. Dermed fik boligerne en større og mere møblerbar stue med rigeligt og reguleret lysindfald. Herudover blev der etableret et ovenlys over trappen til 1. sals niveau for at skabe lys i den inderste del af stuen.

Den faste del af ydervæggen er opmuret af teglsten, og taget er udført med beklædning af tegl, som det øvrige tag. Gavltrekanter, inddækninger, tagrender og nedløb er udført i zink. 

I terræn omkring tilbygningerne er der udført omfangsdræn og nye brønde, og imellem tilbygningerne er der etableret nyt fast hegn.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Hornsherred Almennyttige Boligselskab afd. Kærvænget v/ DAB

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Nordmandsvænget 8A-8R
4050 Skibby

År

2021

Entreprisesum

Ca. 9,3 mio. kr. inkl. moms

Samarbejdspartnere

Arkitekt Niels Houlberg
Scroll to Top