Lilletoften altaner – Skovlunde

EKAS har tidligere renoveret facaderne i denne bebyggelse som følge af, at der er anvendt MgO plader som vindspærre. Det tidligere projekt omfattede udskiftning af vindspærre bag ved naturskifterbeklædningen på facaderne.

I dette projekt har arbejdet været koncentreret om altanerne, hvor der er udført udskiftning af MgO plader i altanskillevægge samt udført brandsikring af altanskillevægge, altanlofter og af tagrum. Opgaven var oprindeligt kun tiltænkt at skulle omfatte udskiftning af MgO pladerne, men de destruktive undersøgelser viste, at der ikke var udført korrekt og tilstrækkelig brandsikring flere steder i det oprindelige projekt. Dette projekt er udført af anden rådgiver.

I bebyggelsens 300 boliger fordelt på 10 blokke blev der udført arbejder i samtlige lukkede altaner, hvor lofter og skillevægge blev de- og genmonteret samt hvor der blev udført forskellige brandsikringstiltag.

Alle materialer samt affald blev håndteret gennem boligerne for at undgå stilladser. Det krævede en særlig bevågenhed omkring logistik og beboerhåndtering.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Boligselskabet AAB afd. 45

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Lilletoften 66-127
2740 Skovlunde

År

2020-2021

Entreprisesum

6,8 mio. kr. inkl. moms
Scroll to Top