youtube-video-thumbnail

Toftegårdsvænget – Fredensborg

Renovering af vinduer, facader, installationer mv. på en almennyttig boligbebyggelse bestående af 32 boliger som fritliggende enfamiliehuse. Boligerne har været præget af fugt og indeklimaproblemer, herunder utætte facader med mange kuldebroer.

Projektet omfattede etablering af omfangsdræn samt ny kloak og regnvandsinstallation inkl. nye brønde mv. Den eksisterende sokkel blev isoleret udvendigt og afsluttet med et pudslag og inddækninger i zink. Omkring boligerne blev der udført en stenseng og nye trappetrin. Herudover er der udført terrænarbejder til regulering af terrænfald og etablering af flisearealer mv.

Havefacaden er udført i en let trækonstruktion og er blevet udskiftet og efterisoleret med 300 mm mineraluld. Tagremme på begge facader er efterisoleret udvendigt og beklædt med facadeplader.

De murede gavle og facadehjørnerne er efterisoleret udvendigt med 125 mm mineraluld og pudslag. Gavltrekanterne er beklædt med nye facadeplader.

Vinduer og døre er udskiftet til nye elementer i træ/alu konstruktion med 3 lags lavenergiruder i energiklasse A. På havefacaden er vinduerne flyttet ud i flugt med den nye facade, og der er udført indvendige lysninger og brystninger.

For at imødegå dårligt indeklima har boligerne fået udført et balanceret ventilationsanlæg med varmegenvinding. Eksisterende gasfyr er endvidere udskiftet til en energieffektiv model, og ældre radiatorer er udskiftet. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Asminderød Boligselskab Afd. Toftegårdsvænget B v/ DAB

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Toftegårdsvænget 301-332
3480 Fredensborg

År

2015

Entreprisesum

Ca. 19 mio. kr. inkl. moms

Samarbejdspartnere

Niels Houlberg Arkitekter PAR ApS
Scroll to Top