ng-55633-unsplash

OM ekas

ekas er et rådgivende ingeniørfirma stiftet af Esben Kirkegaard i 1958. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet og ledet af Per Mohr Hansen og Jens Lauridsen.

Vores primære kvalifikationer er høj faglig kompetence, erfaring, dialog og uvildighed. Vi er et mindre firma med et tæt, kreativt, internt samarbejde, og vi stiller hele vores ekspertise til rådighed ved enhver sag - stor som lille.

ekas arbejder for boligforeninger, boligselskaber og private. Vores væsentligste arbejdsområder ligger indenfor den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, renoveringer og ombygninger. Herudover udfører vi 1-års og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden og forskellige boligselskaber. Per Mohr Hansen fungerer desuden som syns- og skønsmand ved Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed. Fra dette arbejde, og fra arbejdet som syns- og skønsmand, har vi en bred viden om, hvad der kræves af en renovering eller et nybyggeri for at sikre langtidsholdbare løsninger.

ekas er en uafhængig rådgiver, og kunden er derfor sikret en neutral vurdering og vejledning. Vi ser det som et væsentligt element i vores rådgivning at medvirke til, at arbejdet udføres korrekt og til tiden, og at unødige udgifter undgås.

EKAS er medlem af den danske non-profit organisation Green Building Council Denmark, der har til formål at støtte udbredelsen af bæredygtighed i den danske byggebranche.

Vil du høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om ekas

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Scroll to Top