Fælleshus Maglehøj Frederiksværk

Projektet omfattede opførelse af nyt fleksibelt fælleshus for boligbebyggelsen Maglehøj. Fælleshuset indeholder cafe, køkken, kontor, toiletter og fællesrum til brug for møder, fester, foreningsliv og lettere sportsaktiviteter.

Fælleshuset, som er i ét plan, er opført som tungt byggeri med vægge af kalksandstensblokke og tag af huldæk. I gavle er der etableret trappekonstruktioner, der fører op til taget, som er udført som tagterrasse med flisebelægning.

Opvarmningen sker ved strålevarmelofter i de store rum, og med radiatorer i de mindre rum. Ventilationen sker med luftindblæsningen over nedhængte, permeable akustiklofter, som sikrer en jævn fordeling af frisk luft i lokalet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Lejerbo, Afd. 135-0 Maglehøj

Opgave

Underrådgivning

Adresse

Ildtornvej 25A
3300 Frederiksværk

År

2014

Entreprisesum

Ca. 12 mio. kr. inkl. moms

Samarbejdspartnere

Arkitekt Mangor & Nagel A/S
Scroll til toppen