Julemosen – Lynge

Projektet omfattede opførelse af 69 rækkehuse fordelt på 8 boligblokke og et fælleshus. Bygningerne er i 2 etager og indeholdende 1 og 3 rums boliger.

EKAS har udført bygherrerådgivning i forbindelse med udbud af totalentreprise, byggeledelse og tilsyn frem til byggeriets aflevering samt 1-års eftersyn.

Byggeriet er udført som lavenergiklasse 2020. Bygningerne er udført i tunge bygningsdele for at opnå den bedste løsning energi- samt indeklimamæssigt. Tyngden i bygningsdelene giver den optimal varmeakkumulerende evne samt optimale lydmæssige egenskaber.

Byggeriets varmeforsyning består af individuel varmepumpeunit luft til luft/vand, som et kompakt aggregat med ventilation og indbygget varmtvandsbeholder for hver bolig. Varmepumpen er med integreret ventilationsanlæg med høj varmegenvinding, hvilket sikrer et godt indeklima. Anlægget er udført med klimastyring der tilpasser sig udetemperaturen.

Valg af udvendige materialer er afstemt den parkmæssige beliggenhed og naboskab til øvrige rækkehuse i kvarteret. Facader og gavle fremstår med hvidpudsede overflader kombineret med sort/røde teglklinker. Vindues- og dørpartier er udført i træ/alu med grå farve udvendigt.

Tagene er med svag hældning og belagt med tagpap. Tagene på skure og fælleshus er udført som grønne beplantede tage. På fælleshusets tagflader er der placeret et solcelleanlæg til produktion af strøm for fællesarealer, pumper og ventilationsanlæg m.v. Anlægget er koblet op på elnettet og dermed nedsættes driftsomkostningerne for indkøb af strøm.

På grunden er regnvand ført i vandrender og grøfter til regnvandsbassin placeret ved fælleshus.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

Allerød almennyttige Boligselskab, afd. Julemosen v. DAB

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Julemosevænge 1-73
3540 Lynge

År

2016 – 2017

Entreprisesum

88 mio. inkl. moms

Samarbejdspartnere

tnt arkitekter a/s
Scroll to Top