Sejlhuset – København V

Bebyggelsen er et etagebyggeri, opført i 8-11 etager fordelt på 3 sammenbyggede boligfløje. Bebyggelsen er opført i 2006-2007. Siden opførelsen har der været problemer med revnedannelser i termoruder ved altaner, samt utætte facader ved teknikhuse og i stueetagen. EKAS har i samarbejde med Byggeskadefonden, udført en række undersøgelser for fastlæggelse af årsagen til revnedannelserne i termoruderne. Resultatet viste, at de større vinduespartier samt termoruderne ikke var tilstrækkeligt understøttede. Undersøgelse af lette facader på teknikhuse og i stueetagen viste, at facaderne ikke var opbygget korrekt. Som følge heraf, var dele af den bagvedliggende konstruktion opfugtet og angrebet af råd.  Projektet omfatter følgende arbejder i hovedtræk:  

Alle udepåliggende stålaltaner er delvist de og- genmonteret og brystningsplader under vinduespartier ved altaner er udskiftet. Den bagvedliggende bæring af vinduespartierne er forstærket og termoruderne er klodset op på ny. Samtidig er der etableret tæt dampspærre, da denne ikke var udført korrekt. Arbejdet er udført fra hhv. stillads og arbejdsplatform.  

Teknikhusene er placeret på bebyggelsens tage, og her er alle lette facader demonteret og rådangrebne dele er udskiftet. Der er etableret ventileret underlag for nye facader samt inddækninger for nye adgangsdøre. 

Facaderne i stueetagen er udført som let konstruktion på bærende bagmur. Alle facadeplader er demonteret, og der er etableret ventileret underlag, samt nye inddækninger mv. Afslutningsvis er der etableret nye facadeplader.         

I daginstitutionen i stueetagen er der udskiftet termoruder jf. krav om sikkerhedsglas. Store dele af termoruderne var udført uden sikkerhedsglas

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakt en af vores medarbejdere

Fakta

Bygherre

KAB Vestervoldgade 17 1552 København V

Opgave

Totalrådgivning

Adresse

Edvard Thomsens Vej 33-49
2300 København S

År

2016-2017

Entreprisesum

Ca. 10 mio. kr. inkl. moms
Scroll to Top